Beste Valentijnscadeaus voor nieuwe moeders

Best Valentine’s Day Presents for New Mums - Zipster

Met de komst van een kleintje ziet Valentijnsdag er dit jaar misschien iets anders uit dan de afgelopen jaren. Maar dat je een nieuwe aanwinst in je gezin hebt verwelkomd, betekent niet dat je al je plannen voor een romantische dag of avond moet laten varen! Bekijk onze top 6 Valentijnscadeaus die perfect zijn voor nieuwe moeders. 


1. Wijnproeverij

De kans is groot dat jij en je partner al een hele tijd niet de kans hebben gehad om tijd alleen door te brengen. In plaats van een standaard afspraakje in te plannen op een plek waar jullie altijd naartoe gaan, kun je ook een wijnproeverij boeken. Hoewel het heerlijk is om samen te zijn en de hele avond over je kleintje te praten, is het plannen van een wijnproeverij een geweldige manier voor jou en je partner om met elkaar in contact te komen over iets anders dan jullie baby. Misschien leer je er zelfs nog iets van! 

Hoewel alle nieuwe ouders weten dat de meeste gesprekken gaan over hoeveel je van je kind houdt (wie kan het je kwalijk nemen!), kan het soms leuk zijn om iets nieuws te doen waarbij jullie alleen samen zijn. Dit is een geweldige manier om een band op te bouwen na de komst van een baby en het helpt je om iets nieuws te vinden om over te praten dat niet draait om slaapschema's en spenen. Nog beter, er zijn veel wijntours en proeverijen die overdag plaatsvinden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een oppas! 


2. Massage voor koppels

Als nieuwe ouders is je slaapschema misschien niet zo ideaal. Tussen het zorgen voor een kleintje en het jongleren met de vele andere verplichtingen in het leven, kunnen jullie beide lichamen waarschijnlijk wel wat TLC gebruiken - en wat is een betere manier om een band met elkaar op te bouwen dan met een zij-aan-zij massage? 

Een massage cadeau doen aan een nieuwe moeder is een geweldige manier om samen tijd door te brengen zonder haar te overstelpen met iets waar ze geen zin in heeft. Jullie kunnen allebei ontspannen en tot rust komen in elkaars aanwezigheid zonder onder druk te worden gezet om een gesprek te voeren. Soms is gewoon samen zijn met je partner meer dan genoeg. 


3. Eerste editie van haar favoriete boek aller tijden

Als je partner van lezen houdt, waarom zou je dan niet creatief zijn en haar de eerste editie van haar favoriete boek cadeau doen? Boeken in de eerste editie zijn niet alleen attent, maar ook een uniek en leuk cadeau waarmee je je geliefde laat zien hoe goed je haar kent. Dit is een creatief cadeau dat het hart van elke boekenliefhebber zal doen smelten! 


4. Bijpassende mamsets


Je partner is waarschijnlijk aan het wennen aan haar nieuwe lichaam na de bevalling. In plaats van iets ongemakkelijks voor haar te kopen waar ze zich niet zelfverzekerd in voelt, kun je haar beter een bijpassende pyjamaset voor de moeder? Ze zijn comfortabel, schattig en zorgen voor de liefste foto's! 

Onze bamboe pyjamasets zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en prints en zijn niet alleen leuk - ze zijn ook comfortabel! Met boterzachte stof is deze knusse pyjama het perfecte cadeau om zowel mama als baby een goede nachtrust te bezorgen. 


5. Thuis eten


Hoewel het leuk kan zijn om er op uit te gaan op Valentijnsdag, is het soms gewoon geen optie om je kleintje mee te nemen. Waarom maak je dan geen romantisch diner thuis? Creëer de sfeer met kaarsen, muziek en alles wat je nodig hebt om van dit alledaagse etentje iets speciaals te maken. Moedig haar aan om zich te kleden zoals ze normaal zou doen voor een avondje uit en maak een van haar favoriete maaltijden. 


6. Dat ding waar ze naar verlangt

Als je niet weet wat je je partner voor Valentijnsdag moet geven, denk dan terug aan dingen waar ze het over hebben gehad. Misschien wil de nieuwe moeder in je leven wel een paar prachtige laarzen of een nieuwe lens voor haar camera. De kans is groot dat ze het over iets heeft gehad dat ze heel graag wil hebben, maar niet zelf wil kopen. Laat zien dat je naar haar hebt geluisterd en verras haar met dat ene item waar ze van droomt. 


Beste Valentijnscadeaus voor nieuwe moeders

Het perfecte Valentijnscadeau voor je partner vinden kan moeilijk zijn. Je wilt haar laten zien hoeveel je van haar houdt en hoeveel je om haar geeft en het lijkt wel of elk cadeau dat er is niet voldoet! Maar met bovenstaande ideeën geef je de vrouw van wie je houdt gegarandeerd een speciaal gevoel deze Valentijnsdag. Dus waarom koop je geen bijpassende moeder set en maak je een heerlijk diner voor haar thuis? Als het op een leuk cadeau aankomt, geldt: hoe attenter, hoe beter. 





Volgende lezen

Must Have Items on Your Baby Wish List - Zipster
What’s the Single Most Important Thing I Can Do for My Baby? - Zipster

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.