Items die op je verlanglijstje voor baby's moeten staan

Must Have Items on Your Baby Wish List - Zipster

Er is niets leukers dan je voorbereiden op de komst van je kleintje. Of je nu volop aan het nestelen bent of gewoon probeert uit te zoeken welke items echt onmisbaar zijn voor je baby. die belangrijk zijn om te hebben, kan het verwarrend zijn om door de chaotische wereld van babyproducten te navigeren. 

Er zijn zoveel leuke en spannende dingen op de markt dat je je misschien afvraagt wat je nu eigenlijk nodig hebt voor de spannende dagen die voor je liggen.

Vrees niet, wij hebben een lijst samengesteld met must-have items op je babyverlanglijst - gemaakt door moeders, voor moeders! Bekijk hieronder onze favoriete babyproducten: 


Kussen


Als je borstvoeding wilt geven, kan het handig zijn om verschillende plekken in je huis in te richten zodat je alle belangrijke dingen die je nodig hebt binnen handbereik hebt. Vooral als je kleintje daarna in slaap valt! Denk hierbij aan water, snacks en vooral borstvoedingskussens!

Zoogkussens zijn ontzettend handig om je kleintje te ondersteunen tijdens de eerste dagen van de borstvoeding. Omdat pasgeboren baby's zo klein zijn, kan het vermoeiend en ongemakkelijk zijn om ze urenlang te ondersteunen terwijl ze proberen te voeden. Voedingskussens helpen hierbij! 

Leg je baby op een zacht en knus borstvoedingskussen om hem te helpen tijdens die lange nachten van voeden. Je baby en je rug zullen je dankbaar zijn! 


Apparaat met witte ruis


Steeds meer gezinnen gebruiken apparaten met witte en roze ruis om hun kleintjes te helpen in slaap te vallen. Omdat baby's voor hun geboorte al gewend zijn aan harde geluiden en een hartslag, kan het een beetje schokkend voor ze zijn om in complete stilte in slaap te vallen. Gek, toch? 

Apparaten met witte ruis kunnen je baby helpen om rustig in slaap te vallen. Ze helpen ook om het geluid van lawaaierige keukens en lawaai van buiten te overstemmen, waardoor ze de perfecte aanvulling zijn voor gezinnen die in kleine huizen of in de stad wonen. 


Rits Rompertje


Pasgeborenen moeten verschoond worden veel. Vooral 's nachts als je de broodnodige slaap probeert in te halen. In plaats van je baby aan te kleden in een Rompertje die je 's nachts moeilijk kunt verwijderen, investeer in een rits Rompertje die aan beide kanten dichtgaat! Dit houdt de bovenste helft van je baby warm tijdens het verschonen, helpt scheuren te voorkomen en, nog beter, houdt ze in slaap tijdens het verschonen! 

Zipster onesies hebben niet alleen een tweewegrits, maar zijn ook gemaakt van 95% boterzachte bamboe. Dit lichtgewicht en ademende materiaal is perfect voor de gevoelige huid van pasgeborenen en helpt ze comfortabel te slapen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. 


Verwisselstation


Als nieuwe ouder moet je misschien met veel dingen tegelijk jongleren. Voor het eerst een nieuwe ouder worden. Je werk bijhouden. Een sociaal leven proberen te behouden. Het huishouden bijhouden. De lijst gaat maar door! Met zoveel dingen waar je op elk moment aan moet denken, waarom zou je het jezelf dan niet makkelijker maken met dingen zoals verzorgingsstations? 

Verschoonstations zijn er in verschillende vormen, ontwerpen en maten. Ze bevatten meestal vakjes waar je belangrijke babyspullen zoals luiers, doekjes, borstkompressen, reserve-rompertjes en nog veel meer in bewaart! In plaats van alles bij elkaar te zoeken wanneer je je kleintje voor de vierde keer die dag verschoont, kun je beter alles op één plek bewaren om jezelf de extra stress te besparen. 


Autostoel spiegel


Afhankelijk van waar je woont, zijn kinderen meestal verplicht om een naar achteren gericht autostoeltje te gebruiken tot ze minstens 15 maanden oud zijn. Veel deskundigen raden zelfs aan om je kinderen tot ver na deze leeftijd in een naar achteren gericht autostoeltje te laten zitten, zelfs tot ze 4 jaar oud zijn! Als je kleine zo vaak de andere kant opkijkt als je onderweg bent, kan het zenuwslopend zijn om niet te weten of alles goed gaat - vooral als jij degene bent die rijdt. 

Daarom is het zo handig om te investeren in een autostoelspiegel! Deze schuif je eenvoudig over de hoofdsteun van de achterbank, zodat je je baby tijdens het rijden in de gaten kunt houden. Ze houden niet alleen je baby veilig en beschermd, maar zorgen ook voor leuk vermaak voor je kleintje! Een must-have voor elke ouder die van plan is om met zijn baby rond te rijden. 


Must-have artikelen op je verlanglijstje voor baby's

Als je je afvraagt welke artikelen je dit jaar op je verlanglijstje voor baby's moet zetten, kijk dan eens naar de bovenstaande producten. Je zult je afvragen hoe je ooit zonder hebt gekund! 



Volgende lezen

Top Baby Names by Country - Zipster
Best Valentine’s Day Presents for New Mums - Zipster

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.